Μόλις δέκα χρόνια πριν το «check in» το συναντούσε κανείς σε ξενοδοχεία, το «post» στα ταχυδρομεία και το «hashtag» στην απόκρυψη. Σήμερα τα social media χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια ανθρώπους και από εκατομμύρια επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά απολαμβάνοντας τα οφέλη και τα εργαλεία που τους παρέχονται.

Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εσείς θα μείνετε απ’ έξω;επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε!

Τα social media δεν είναι μόνο για να μοιραζόμαστε τρυφερές οικογενειακές στιγμές ή αγαπημένες φωτογραφίες και βίντεο, μέσω των social media επικοινωνούν κάθε μέρα εκατομμύρια καταναλωτές με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Είναι γι’ αυτούς ένας άμεσος, λειτουργικός και ανέξοδος τρόπος για να παραπονεθούν, να επαινέσουν και ν’ αναζητήσουν πληροφορίες. Ένας καταναλωτής είναι πιο πιθανό να προχωρήσει σε αγορά προϊόντος από εταιρία που έχει κάνει «Like» ή «Follow» στο διαδίκτυο. Εκτός λοιπόν από την ευκαιρία που έχουν οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το κοινό τους και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, έχουν και και τη δυνατότητα να προσελκύσουν νέους πελάτες αυξάνοντας τις πωλήσεις τους.

Εμείς μπορούμε να σας μυήσουμε στον κόσμο των social media αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση του προσωπικού σας, αλλά και τη ολοκληρωμένη διαχείριση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.