Το χτίσιμο ενός website δεν είναι το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε για να διατηρήσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον του internet. Το conversion rate αφορά το ποσοστό των πελατών που επισκέπτονται την επιχείρησή σας και πραγματοποιούν την επιθυμητή ενέργεια. Οι υπηρεσίες conversion optimization που προσφέρουμε σας δίνουν τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε το τζίρο στην επένδυση που έχετε πραγματοποιήσει.

Μετατρέψτε την επισκεψιμότητα σε τζίρο αυξάνοντας το conversion rate και το παραγώμενο αποτέλεσμα χωρίς να αυξήσετε τις δαπάνες σας για διαφήμιση – επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε!

Δεν υπάρχει το τέλειο website, όμως αφιερώνοντας χρόνο στην προσεκτική ανάλυση στατιστικών δεδομένων και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, τότε θα λάβετε αποτελέσματα που θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή σας. Ένα website με υψηλή εμπειρία χρήσης (user experience), όπου το branding, το περιεχόμενο, το design και οι τεχνικές εφαρμογές λειτουργούν αρμονικά, επηρεάζει θετικά τους επισκέπτες οδηγώντας σε καλύτερα αποτελέσματα.